Δοκιμασία της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ με την Κροατία του Χεζόνια (21:00 Novasports)

Το δεύτερο της αγώνα στα προκριματικά του EuroBasket 2025 δίνει απόψε η Εθνική Κύπρου, που δικιμάζεται απέναντι στην ισχυρή Κροατία, τζάμπολ στις εννέα, τηλεοπτικά από Novasports Start.

Πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά την ήττα 66-99, παρά την υπερπροσπάθεια, από την Βοσνία και Ερζεγοβίνη στην πρεμιέρα.

Μέσω των αγώνων αυτών η Εθνική μας μαζεύει σημαντικές εμπειρίες ενόψει της πρώτης συμμετοχής της στο EuroBasket 2025, ως μία από τις τέσσερις διοργανώτριες.

Απέναντι της η Κροατία με ποιοτικούς παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα, όπως ο Μάριο Χεζόνια της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην πρεμιέρα του πέμπτου ομίλου η Κροατία είχε ηττηθεί εκτός έδρας από τη Γαλλία με, 73-61.

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Φεβρουαρίου 2024 - 14:13

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.