Ο Γουίλιαμς πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ κλειστού στίβου

Ο 19χρονος Καναδός, Κρίστοφερ Μοράλες Γουίλιαμς, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 μέτρα κλειστού στίβου, κατά την διάρκεια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος SEC (Νοτιοανατολικής Αμερικής), που διεξήχθη στην πόλη Φαγιέτβιλ του Αρκάνσας, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο Μοράλες Γουίλιαμς, κάλυψε την απόσταση σε 44 δευτερόλεπτα και 49 εκατοστά, καταρρίπτοντας το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ, που ήταν 44.52 και το είχε σημειώσει το 2018, ο Αμερικανός, Μάικλ Νόρμαν, επίσης κατά την διάρκεια του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος.

    Ο νεαρός δρομέας, είναι δευτεροετής στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια και άρχισε την χρονιά στον κλειστό στίβο με 47.42, ενώ δεν συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που έγινε τον περασμένο Αύγουστο στην Βουδαπέστη.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Φεβρουαρίου 2024 - 10:01

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.