"Αντεξε" και "άλωσε" την Λεμεσό η Ομόνοια! (στιγμιότυπα)

Μεγάλο διπλό πέτυχαν οι πράσινοι επί του Άρη με 2-1.

Tην πιο μεγάλη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ομόνοια του Γιάννη Αναστασίου. Οι πράσινοι κέρδισαν εκτός έδρας τον Άρη με 2-1. Οι Μπέζους και Σεμέδο τα γκολ. Μείωσε ο Κακόριν.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς, Καζού, Νίκολιτς (60′ Σάβο), Σόκε (89′ Σπόλιαριτς), Σεμέδο (46′ Μπένγκτσον), Μόντνορ΄(46′ Μαγιαμπέλα), Κοκόριν, Γκομίς.

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Φαμπιάνο, Μάθιους (67′ Μίλετιτς), Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Σιπριάνο (80′ Χαμάς), Κούσουλος, Χαραλάμπους (87′ Κασάμα), Σεμέδο (80′ Λανγκ), Αλιούμ, Μπέζους (67′ Φράνσον), Κακουλλής.

Σκόρερ: Γκομίς 45’+4 / Μπέζους (πεν.) 29′, Σεμέδο 35′

Κίτρινες: – / Χαραλάμπους

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αλφαμέγα».

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος.

Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Όμηρος.

Β’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος.

4ος: Αντωνίου Μάριος.

VAR: Νέιτς Καϊτάνοβιτς (Σλοβενία).

AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας.

Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Φεβρουαρίου 2024 - 21:35

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.