Νέα Σαλαμίνα-Οθέλλος 1-1: Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο "Αμμόχωστος"

Στο στάδιο "Αμμόχωστος" Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος έμειναν στην ισοπαλία 1-1. Χαμένο πέναλτι για την ομάδα της Αθηένου στο πρώτο ημίχρονο με τον Πιχ. Στο 56' ο Σανγκαρέ, που νωρίτερα είχε δοκάρι έδωσε το προβάδισμα στον Οθέλλο. Δώδεκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 68' η Νέα Σαλαμίνα έφερε τον αγώνα στα ίσα με τον Κουσμάνοβιτς. Στην 2η θέση του ομίλου με 37 βαθμούς πλέον οι ερυθρόλευκοι στην 7η θέση με 16 ο Οθέλλος.

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Βίκτωρος (77′ Γκουανίνι), Ντάτκοβιτς, Κονατέ (59′ Οφόρι), Μιγκελίτο, Φράγκος (25′ Κορομά), Κατσιάρης, Κουσμάνοβιτς, Κονέ (77′ Προκωπίου), Ντουρμισάι (59′ Παπαγεωργίου).

Οθέλλος (Κώστας Σακκάς): Ταουντούλ, Σταμούλης, Καστάνας, Κορίνους, Ανάνγκ, Ναρντίνι, Χριστοδούλου (75′ Χατζηπασχάλης), Μπραμπίγια (85′ Γιάνσεν), Κατσιατής (72′ Σούτο), Πιχ, Σανγκαρέ.

Σκόρερ: Κουσμάνοβιτς 68′ / Σανγκαρέ 56′

Κίτρινες: Κορομά, Ντάτκοβιτς, Ντουρμισάι / Ναρντίνι, Ανάνγκ, Χριστοδούλου

Αποβολές: – / –

Στάδιο: VITEX – Αμμόχωστος Επιστροφή

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός: Αναστασίου Στέφανος

4ος: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Κώστα Ροβέρτος

Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Φεβρουαρίου 2024 - 21:13

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.