Στο ΟΑΚΑ και πιθανότατα με κόσμο αναμένεται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να ανοίξει μέσα στον Απρίλιο, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και θεωρείται το επικρατέστερο γήπεδο για να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου.

Μάλιστα, είναι κάτι παραπάνω από ορατό το ενδεχόμενο να υπάρχει ισχυρή παρουσία κόσμου και για τους δύο φιναλίστ. Σε αυτό, ασφαλώς, παίζει ρόλο και η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ. Με τον Άρη να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αποτελέσει τον έτερο διεκδικητή του Κυπέλλου, η παρουσία του “δικεφάλου του βορρά” θα έθετε σοβαρά ζητήματα ασφαλείας. Το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Άρης από την άλλη, θεωρείται λιγότερο πιθανό να προκαλέσει εκτεταμένα προβλήματα.

Στην ΕΠΟ είναι λογικό να μη θέλουν για μία ακόμα φορά να πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου και ως εκ τούτου, προτείνουν το ΟΑΚΑ. Το μέγεθός του επιτρέπει να υπάρξουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και ουσιαστικά, μένει να συμφωνήσουν και οι φιναλίστ, για να “κλειδώσει” η επιλογή του. Φυσικά, το αν θα γίνει με κόσμο ο τελικός, εξαρτάται και από την απόφαση της κυβέρνησης και της αστυνομίας.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Φεβρουαρίου 2024 - 12:34

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.