Ο Ντε Λα Φουέντε ανανέωσε έως το 2026 στην Ισπανία!

Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας έως το 2026 κάτι που σημαίνει πως θα οδηγήσει τους «φούριος ρόχας» στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά.

Ο 62χρονος τεχνικός ανέλαβε την Ισπανία μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αντικαθιστώντας τον Λουίς Ενρίκε και οδήγησε την χώρα του στην κατάκτηση του Nations League το 2023. Παράλληλα πήρε την πρώτη θέση στα προκριματικά για το Euro 2024 μετρώντας 7 νίκες και 1 ήττα, αυτή από τη Σκωτία στο μοναδικό παιχνίδι που έχει χάσει ως τώρα.

Έτσι στη συνεδρίαση της Ισπανικής Ομοσπονδίας την Πέμπτη (22/2) πάρθηκε η απόφαση για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντε Λα Φουέντε ο οποίος θα οδηγήσει την Ισπανία στις επόμενες δύο μεγάλες διοργανώσεις

Συντάκτης: Στέφανος Αδάμου

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Φεβρουαρίου 2024 - 16:29

Πηγή: ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.