Ένοχος ο Ντάνι Άλβες, η ποινή που του επιβλήθηκε

Την ποινή του Ντάνι Άλβες έκανε γνωστή η ισπανική εισαγγελία με τον Βραζιλιάνο να καταδικάζεται σε 4,5 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή.

Η μεγάλη απόφαση για τον Ντάνι Άλβες είναι γεγονός. Ο Βραζιλιάνος καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης από τις ισπανικές αρχές και μάλιστα χωρίς αναστολή. Η δίκη του Βραζιλιάνου ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης, με την ισπανική εισαγγελία να ανακοινώνει την απόφαση της λίγο μετά τις 11:00 κρίνοντας ένοχο τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας 23χρονης γυναίκας σε γνωστό κλαμπ στη Βαρκελώνη..

Ο Ντάνι Άλβες τιμωρήθηκε από την εισαγγελία της Ισπανίας σε 4,5 χρόνια φυλάκισης, 150.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ για 9,5 χρόνια δεν θα μπορεί να έχει καμία επαφή με το θύμα. Παράλληλα, αφού ολοκληρώσει την ποινή του στη φυλακή, ο Άλβες θα είναι υπό παρακολούθηση από τις ισπανικές αρχές για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του Άλβες καθώς ο Βραζιλιάνος έχει δικαίωμα έφεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή: Gazzetta.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Φεβρουαρίου 2024 - 11:55

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.