"Ζωντανός" ο Απόλλωνας, "τέλειωσε" η χρονιά για την ΑΕΛ! (στιγμιότυπα)

Γαλάζιο βάφτηκε το ντέρμπι Κυπέλλου στην Λεμεσό.

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Απόλλων Λεμεσού, επικρατώντας 3-1 της ΑΕΛ στο «Αλφαμέγα» και έτσι πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Την ερχόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στα προημιτελικά.

Θριάμβος για τον Απόλλωνα στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ στο «Αλφαμέγα», καθώς πήρε τη νίκη πρόκριση με 3-1. Το σκορ άνοιξε ο Βαλμπουενά στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ο Μάρκες με δυο γκολ «σφράγισε» την πρόκριση. Το γκολ της ΑΕΛ πέτυχε ο Μίτσεφ με πέναλτι, ο οποίος είχε μειώσει προσωρινά με 2-1.

Ένταση στο τέλος και αποβολές

Μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ που βρήκε νικητή τον Απόλλωνα με 3-1 αποβλήθηκαν Ντε Λούκας και Πέρετζ. Ο παίκτης της ΑΕΛ επιτέθηκε με γροθιά και κλωτσιά στον παίκτη του Απόλλωνα με τον διαιτητή να αποβάλει και τους δυο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Σάντος (77'Φιλιώτης), Μαλεκκίδης, Σαγκάλ (77'Σπόλιαριτς), Χάμπος (52'Κολ), Αρτεάν, Νταρίκουα, Βαλμπουενά (90+11'Άδωνη), Κοστάκε (77'Πέρετζ), Μάρκες.

ΑΕΛ: Ανέστης, Φιλίποβιτς, Ντε Λούκας, Τσούκα, Τζάλμα, Παπαφώτης, Μεντόγεβιτς (17'Σρνιτς), Μεντόσα (83'Μπεραχίνο), Κα (66'Μόρσεϊ), Μακρής (66'Μορέιρα), Μίντσεφ.

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Φεβρουαρίου 2024 - 23:47

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.