Κτυπά... ρέστα για το ευρω-εισιτήριο με "σούπερ" Καστέλ! (στιγμιότυπα)

Με πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Καστέλ που είχε ασίστ και γκολ, η Ανόρθωση πέρασε με 0-2 από το «Αμμόχωστος-Επιστροφή» κόντρα στην ΑΕ Ζακακίου, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Συγκεντρωμένη και αποτελεσματική ήταν στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» κόντρα στην ΑΕ Ζακακίου η Ανόρθωση, κερδίζοντας με 0-2 στο εξ' αναβολής ματς της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, το οποίο ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της λίγκας.

Σπουδαίο βράδυ για τον πρώτο σκόρερ της «Κυρίας», Σέρχιο Καστέλ, που αρχικά «σέρβιρε» γκολ στον Τσίκο (18'), και έπειτα βρήκε και ο ίδιος τον δρόμο προς τα δίχτυα από την άσπρη βούλα (42'). Με τη νίκη αυτή η Ανόρθωση (47β.) μείωσε στους 2 πόντους τη διαφορά της από την 5η Ομόνοια (49β.), στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η ΑΕΖ παρέμεινε στη 12η θέση με 16 βαθμούς.

ΑΕΖ (Τζέισον Πάντσεον): Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής, Χρίστου (72′ Χατζηβασίλης), Γιαντάλ (63′ Κ. Αντωνίου), Ε. Αντωνίου, Σλόγκαρ (63′ Κάστρο), Σάντος, Ρέινολντς, Ελευθερίου (63′ Ρουίζ), Κλε, Σιφνέος (72′ Ντιγκινί).

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέγο): Aρμπολέδα, Ουαγκέ (46′ Aντωνίου), Κάργας, Κορρέα, Κορέια, Τιουνέ, Κίκο (70′ Περέα), Τεχέρα (86′ Ιωάννου), Φερέιρα (86′ Παρούτης), Τσίκο, Καστέλ (70′ Γκασαμά).

Σκόρερ: – / Τσίκο 18′, Καστέλ (πεν.) 42′

Κίτρινες: Χρίστου, Σάντος, Ρουίζ / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αμμόχωστος Επιστροφή»

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός: Στυλιανού Μάριος

4ος: Τεχράνυ Ανδρέας

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Χριστοφόρου Μάριος

Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Φεβρουαρίου 2024 - 23:51

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.