Φωνές σε Καρσέδο, φωνές και για Φωτίου

Ασυνεπής για μία ακόμη φορά η Πάφος του Καρσέδο η οποία δεν μπόρεσε να βρει ένα γκολ για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί ο Ισπανός τεχνικός από τον κόσμο.

Κακή διαιτησία που σήκωσε μπόλικη συζήτηση είχαμε στο «Στέλιος Κυριακίδης» από τον Κωνσταντίνο Φωτίου. Στο 23΄ κλήθηκε στο ΒΑΡ για να δει βίαιο χτύπημα του Μελούσο στον Σεργίου και έβγαλε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Πάφου αντί κόκκινη.

Στο 72΄ ο Ζάιρο που ήταν χρεωμένος κίτρινη κάρτα κάνει χέρι μέσα στην περιοχή στην προσπάθεια του να σκοράρει και δεν αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη και στο 76΄ ο Κονατέ ανατρέπει τον Ζάιρο αλλά δε δόθηκε το πέναλτι από τον Φωτίου, ούτε κλήθηκε στο ΒΑΡ. Τρεις φάσεις οι οποίες προκάλεσαν μπόλικη συζήτηση.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Φεβρουαρίου 2024 - 09:53

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.