Ζορίστηκε... στο πρώτο, καθάρισε... με τεσσάρα στο δεύτερο ο ΑΠΟΕΛ (στιγμιότυπα)

Πετάει... φωτιές ο ΑΠΟΕΛ και φτιάχνει νέο σερί νικών.

Αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Σα Πίντο κέρδισε με άνεση στην επανάληψη ανεβάζοντας ξανά την διαφορά στους 4 βαθμούς από τον Άρη.

Το τελικό 4-1 φαντάζει λίγο βάση των ευκαιριών που έφτιαξαν οι γαλαζοκίτρινοι.

Δύο γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε ο Ντάλσιο (34΄, 54΄), ο Σατσιάς στο 49’ έβαλε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ μπροστά στο σκορ μετά την ισοφάριση του Κατσαντώνη σε 1-1 στο 37’, ενώ το κερασάκι στον τούρτα έβαλε ο Κοσταντίνοφ με κεφαλιά στο 72’, μετά από σέντρα του Σαΐντ Μεχρί, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων. Στους 51 βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ, στην 12η θέση η Καρμιώτισσα με 14 βαθμούς.

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Σατσιάς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες (66′ Μεχρί), Εντονγκαλά (77′ Δώνης), Μαρκίνιος (77′ Γουίλσον), Τομανέ (66′ Κβιλιτάια).

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Άντος, Χριστοφόρου (67′ Ματθαίου), Αγγελή,  Πάβλοβετς, Κοβάσεβιτς, Γκραντινάρου, Σουκ (58′ Χαραλάμπους), Θεοδώρου (85′ Γκριμπάγκιν), Ντούμπια (58′ Ψύχας), Ρόσι (67′ Μιχαήλ), Κατσαντώνης.

Σκόρερ: Ντάλσιο 34′, 54′ Σατσιάς 49′, Κοσταντίνοφ 72′ / Κατσαντώνης 37′

Κίτρινες: – / Ντούμπια, Χριστοφόρου, Σουκ, Μιχαήλ, Αγγελή

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός: Ιακώβου Χαράλαμπος

4ος: Αντωνίου Μάριος

VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Φεβρουαρίου 2024 - 07:54

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.