Σα Πίντο: Το "υποσχέθηκε" στην παρουσίαση του, το "εφάρμοσε" στο απόλυτο στην πράξη!

Λύθηκε το... άλυτο πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ

Η επιθετική δυστοκία των προηγούμενων δυο ετών αποτελεί παρελθόν!

Ο ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο σκοράρει ακατάπαυστα, στους τελευταίους τρεις αγώνες πέτυχε 14 τέρματα(!) και είναι με διαφορά η καλύτερη επίθεση.

Τα 49 τέρματα σε 22 αγώνες αναλογούν σε 2,2 γκολ ανά αγώνα. Τα νούμερα είναι εξαιρετικά αλλά δεν είναι μόνο οι αριθμοί αλλά και η εικόνα του ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο. Μια ομάδα που έχει επιθετικό προσανατολισμό, ποικιλία στον τρόπο ανάπτυξης και μπορεί να σκοράρει με όλους τους τρόπους.

Όταν παρουσιάστηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο το καλοκαίρι είχε απαντήσει με αποφασιστικότητα πως δεν είναι κάτι που τον φοβίζει. Το είχε κάνει στην Εστεγκλάλ στο Ίραν αφού το 2022-23 η πρώην ομάδα του Πορτογάλου ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα έχοντας την καλύτερη επίθεση (52 γκολ).

Τελικά αρκετούς μήνες μετά η ομάδα του ΑΠΟΕΛ βαδίζει στον δρόμο του 51χρονου τεχνικού, μια ομάδα που κυριαρχεί, που δημιουργεί και εκτελεί.

Ο ΑΠΟΕΛ στα χέρια του Πορτογάλου έχει γίνει ελκυστικός αλλά το κυριότερο αποτελεσματικός. Με τους ίδιους ποδοσφαιριστές που είχε πέρσι η προηγούμενη τεχνική ηγεσία φαίνεται ξεκάθαρα η μεγάλη διαφορά.

Ο πρώτος στόχος του Σα Πίντο να φτιάξει έναν επιθετικό ΑΠΟΕΛ έχει βγει, αυτό που υποσχέθηκε, το έκανε πράξη στο 100%.

*Mάλιστα ότι έχει καταφέρει μπροστά, βρήκε τον τρόπο να διατηρήσει και την αμυντική σταθερότητα η οποία είναι αξιοζήλευτη.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Φεβρουαρίου 2024 - 09:19

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.