«Τετράσφαιρος» ο Άρης καθάρισε από το μισάωρο!

ΑΡΗΣ - ΑΕΛ 4-0

Με το ευρύ 4-0 ο Άρης επιβλήθηκε της ΑΕΛ, στο τοπικό ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

O Άρης έφτασε σε άνετη επικράτηση καθώς μέχρι το 31ο λεπτό της αναμέτρησης είχε φτάσει στο 4-0.

Ο Κοκόριν στο πρώτο εξάλεπτο σκόραρε δις (1' και 6'), ενώ ο Καζού τρία λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκομίς στο 31ο λεπτό.

Οι περσινοί πρωταθλητές ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο -3 από τον ΑΠΟΕΛ. Στην 9η θέση η ΑΕΛ με 30 βαθμούς.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μπρόρσον, Μάτισικ (46′ Αμπουμπακάρ), Μουσούντα (59′ Σόκε), Καζού (70′ Δημητρίου), Μπράουν, Νίκολιτς, Μοντνόρ (74′ Μαγιαμπέλα), Σεμέδο, Γκομίς, Κοκόριν (70′ Σουμάνσκι).

ΑΕΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Ολιβέιρα, Φραντζής, Μπάστο, Ντε Λούκας (73′ Φιλίποβιτς), Κάνο (73′ Συλβέστρου), Μεντόγεβιτς (56′ Γερολέμου), Μαρς, Σέρνιτς (65′ Νεοφύτου), Ανδρέου (65′ Μόρσεϊ), Μορέιρα, Μπεραχίνο.

Σκόρερ: Κοκόριν 1′, 6′, Καζού 9′, Γκομίς 31′ / –

Κίτρινες: Σέρνιτς / Μπρόρσον, Μοντνόρ

Αποβολές: Μπράουν / Μαρς

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Φεβρουαρίου 2024 - 21:27

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.