Ομόνοια: Την «ξελάσπωσε» ο Μπέζους κόντρα στον Οθέλλο (βίντεο)

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΘΕΛΛΟΣ 1-0

Η Ομόνοια επικράτησε με 1-0 του Οθέλλου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Οι πράσινοι στο πρώτο μέρος έχασαν σωρία ευκαιριών για να προηγηθούν. Στο δεύτερο 45λεπτο βρήκαν όμως τη λύση με το γκολ του Μπεζούς στο 63ο λεπτό.

Πολύτιμη συμβολή στο τρίποντο είχε και ο Φαμπιάνο, ο οποίος μέτρησε σημαντικές αποκρούσεις.

Ομόνοια (Τσέτιλ Ρέιχνταλ): Φαμπιάνο, Μίλετιτς, Κουλιμπαλί, Λανγκ (46′ Λέσγιακ), Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Μπέζους, Σεμέδο, Κακουλλής (60′ Αλιούμ), Στεπίνσκι (77′ Μπάκιτς).

Οθέλλος (Κώστας Σακκάς): Ταουντούλ, Σταμούλης, Καστάνας, Ανάνγκ, Κορίνους, Χατζηπασχάλης (83′ Γιάνσεν), Ναρντίνι, Μπραμπίγια (75′ Ράμος), Κατσιάτης (75′ Σλάβικ), Πιχ (75′ Κόπας), Σανγκαρέ.

Σκόρερ: Μπέζους 63′ / –

Κίτρινες: Λανγκ / –

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουαρίου 2024 - 21:05

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.