Ο Αντώνης Γιαννουλάκης στο "Αθλητικό Πανόραμα"

Παρακολουθείστε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Αθλητικό Πανόραμα», η οποία προβάλλεται σε συνεργασία με τον ΚΟΑ, τη συνέντευξη του Αντώνη Γιαννουλάκη.

ύο και πλέον δεκαετίες, με μεγάλες επιτυχίες, στην υπηρεσία του κυπριακού στίβου. Ο πετυχημένος προπονητής, μιλά για τις ιστορικές επιτυχίες των Μίλαν Τραίκοβιτς, Αρτυματά και Σιάλου, αλλά και το μέλλον του κλασικού αθλητισμού στην Κύπρο.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στη μια και τριάντα από το ΡΙΚ1

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Φεβρουαρίου 2024 - 14:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.