10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού έχει την ευκαιρία να ρίξει τη διαφορά στο -3 από τον ΑΠΟΕΛ, που έχει ρεπό και να περιμένει πλέον το μεταξύ τους παιγνίδι.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του παγκυπρίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού θα αντιμετωπίσει αύριο (13:00)στο κολυμβητήριο Λεμεσού τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη (διαιτητές: Σούλος, Τετζαλίδης).

Στο κολυμβητήριο Λάρνακας, ο τοπικός όμιλος θα αντιμετωπίσει (14:30) τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου και είναι πιο κοντά στη νίκη (διαιτητές: Φιλίππου, Παπαμαρκίδης).

Στον τρίτο αγώνα της αγωνιστικής, ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας (17:15) θα αντιμετωπίσει τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου και θα κυνηγήσει τη νίκη (διαιτητές: Βεντούρης, Καλλής).

1 ΑΠΟΕΛ 8 8-0-0 24

2 N.O. ΛΕΜΕΣΟΥ 7 6-0-1 18

3 N.O. ΛΑΡΝΑΚΑΣ 7 4-0-3 12

4 N.O. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 8 4-0-4 12

5 N.O. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 8 3-0-5 9

6 N.O. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ 8 2-0-6 6

7 N.O. ΠΑΦΟΥ 8 0-0-8 0

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Φεβρουαρίου 2024 - 15:25

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.