Απόδραση... από την Λεμεσό για την ΑΕΚ (στιγμιότυπα)

Διπλό της ΑΕΚ με 3-2 επί της ΑΕΛ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-2 της ΑΕΛ στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Έτσι έφτασε τους 49’ βαθμούς, μείωσε στους τέσσερις βαθμούς από τους πρωτοπόρους Άρη και ΑΠΟΕΛ (53’), και θα ελπίζει σε ισοπαλία στο αυριανό μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής.

Οι κιτρινοπράσινοι αξιοποίησαν δύο στατικές φάσεις, σκοράροντας από αέρος με κεφαλιές των Τόνγκια (66’) και Γκαρσία (74’), μετά την προσωρινή ισοφάριση των γηπεδούχων με τον Μορέιρα (55’).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Λένες στο 8’, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι μείωσαν στο 90’+10 με τον Τζάλμα.

ΑΕΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Ανέστης, Φραντζής, Μπάστο, Φιλίποβιτς, Ντζάλμα, Τσούκα, Παπαφώτης, Μεντόσα, Σέρνιτς, Μορέιρα, Μίντσεφ.

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιούνκου, Ρομπέρζ, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Λέντες, Πονς, Ντίμερς (64′ Λόπες), Τόνγκια, Φαράζ (64′ Σάντος), Σολ (72′ Μάμας).

Σκόρερ: Μορέιρα 55′ / Λέντες 8′, Τόνγκια 66′, Γκαρσία 74′

Κίτρινες: – / Τόνγκια

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Αλφαμέγα

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος

Β’ Βοηθός: Λάμπρου Λάμπρος

4ος: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Φεντερίκο Ντιονίσι (Ιταλία)

AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Φεβρουαρίου 2024 - 21:22

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.