Με.... οδηγό τον Γκάλαχερ η Τσέλσι έκανε την ανατροπή και νίκησε 3-1 την Κρίσταλ Πάλας

Έφθασε στην ανατροπή σε νεκρό... χρόνο η Τσέλσι.

Ο Κόνορ Γκάλαχερ σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό ματς με την φανέλα της Τσέλσι, αυτή την φορά πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτη στις 7/02 στη νίκη-πρόκριση των "μπλε" στο Κύπελλο επί της Άστον Βίλα με 3-1), οδηγώντας την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην ανατροπή και στη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» με 3-1.

Η Τσέλσι ανέβασε το σερί της απέναντι στην Πάλας στις 14 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη αβεβαιότητα στο μέλλον του Ρόι Χόντσον στον πάγκο των γηπεδούχων, οι οποίοι σε 13ο συνεχόμενο ματς της Premier League απέτυχαν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, παρότι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Λερμά στο 30΄.

Ο 24χρονος Άγγλος μέσος, Κόνορ Γκάλαχερ με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος έφερε τους «μπλε» σε «θέση οδηγού» και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έντσο Φερνάντες «υπέγραψε» το «διπλό» της Τσέλσι.

Αναλυτικά τ' αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής στην Premier League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Φεβρουαρίου 2024 - 08:12

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.