Άλλη κλάση η Ολυμπιάδα, πέρασε και από τα Πολεμίδια

Ασταμάτητες οι πρωταθλήτριες

Τι και αν αγωνιζόταν εκτός έδρας (Λύκειο Πολεμιδιών); Τι και αν έχασε το πρώτο σετ (22-25); Η Ολυμπιάδα απέδειξε άλλη μία φορά ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Στην αυλαία της β’ φάσης του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών, η ομάδα της Νεάπολης πέρασε αέρας από τα Πολεμίδια, καταβάλλοντας την αντίσταση της Λεμεσό Βόλεϊ με 3-1 (22-25, 25-15, 25-19, 25-21) και διατήρησε τη διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν.

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου 1-4, ο Απόλλων δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΛ στο «Νίκος Σολωμονίδης» με 3-0 σετ. Οι γαλαζοκίτρινες προέβαλαν σθεναρή αντίσταση μονάχα στο πρώτο σετ (23-25). Στη συνέχεια, υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των κυανόλευκων (14-25, 19-25), οι οποίοι απομακρύνθηκαν στο +3.

Για την 1η αγωνιστική του Ομίλου 5-8, η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε με 3-0 σετ την ΑΕΚ (25 – 21, 25 – 20, 25 – 19) και έκανε βήμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης στην τελική κατάταξη. Η Ανόρθωση εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα.

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Φεβρουαρίου 2024 - 23:37

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.