Η ψυχωμένη ΑΕΛ μπλόκαρε τον ΑΠΟΕΛ (στιγμιότυπα)

Η ομάδα της Λεμεσού κράτησε στην ισοπαλία τον ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με τον Τσεπάκ η ΑΕΛ ισοφάρισε χάρη στο γκολ του Φιλίποβιτς.

Η ομάδα του Σα Πίντο είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο αλλά Ανέστης και αστοχία δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ψυχωμένη η ΑΕΛ του Αλέξη Γαρπόζη έδειξε την βελτίωση της και παλληκαρίσια πήρε έναν βαθμό.

Το τέλος της 24ης αγωνιστικής φέρνει συγκάτοικους στην κορυφή Άρη και ΑΠΟΕΛ με τους περσινούς πρωταθλητές να έχουν το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας.

ΑΕΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Ανέστης, Τσούκα, Φιλίποβιτς, Ντε Λούκας, Ντζάλμα, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης (85′ Μαρς), Γερολέμου (50′ Μορέιρα), Μακρής (71′ Σέρνιτς), Κα (85′ Μπεραχίνο), Μίντσεφ (85′ Ανδρέου).

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ (81′ Σατσιάς), Σούσιτς, Πέτροβιτς, Ζέφτε, Πολυκάρπου (69′ Σαρφό), Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες (75′ Μεχρί), Μαρκίνιος (75′ Γουίλσον), Εντονγκαλά (75′ Δώνης), Κβιλιτάια.

Σκόρερ: Φιλίποβιτς 54′ / Tσεπάκ 27′

Κίτρινες: Ντε Λούκας, Τσούκα / Πέτροβιτς

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Αλφαμέγα

Διαιτητής: Νταβίντε Γκερσίνι (Ιταλία)

Α’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός: Κωμοδρόμος Ηράκλης

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Φραν Γιόβιτς (Κροατία)

AVAR: Αναστασίου Στέφανος

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Φεβρουαρίου 2024 - 23:49

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.