Ο Τάνγκοβιτς έσωσε το τρίποντο από την άσπρη βούλα (στιγμιότυπα)

Ο Σουηδός με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο τέλος χάρισε το τρίποντο.

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε η Πάφος FC. Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο φλέρταρε με στραβοπάτημα στο παιχνίδι με τον Εθνικό, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως στο τέλος χαμογέλασε. Επικράτησε σε 4-3 στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Στους 46 βαθμούς η Πάφος FC προσπέρασε την Ομόνοια και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο Εθνικός παρέμεινε στη 10η θέση με 24 βαθμούς.

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ικόκο, Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαϊ (72΄Τζάτζα), Ντράγκομιρ, Ναμ, Τάνκοβιτς, Μελούσο Βαλακάρι (72′ Πέπε), Ζάιρο (90’+2 Κοντρέρας).

Εθνικός (Μαρίνος Σατσιάς): Παναγή, Περατικός, Λομοτέι, Νικολάου, Αγγελόπουλος (76′ Στυλιανού), Ντε Ιριόντο, Λίπσκι, Πεχλιβάνης (76′ Μεσκίντα), Μ. Ηλία (76′ Χριστοφή), Ντράζιτς (83΄Κ. Ηλία), Καμπρέρα.

Σκόρερ: Mπότσκαϊ 11′, Ζάιρο 35′, Βαλακάρι 46′, Τάνκοβιτς (πεν.) 89′ / Λομοτέι 29′, Καμπρέρα 37′, Ντράζιτς 76′

Κίτρινες: Τάνκοβιτς, Κοντρέρας / Ντράζιτς. Περατικός

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός: Στυλιανού Μάριος

4ος: Τσαμπαλάς Ανδρέας

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Φεβρουαρίου 2024 - 20:06

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.