Ο καλός Άρης νίκησε... τον κακό Άρη του πρώτου ημιχρόνου (στιγμιότυπα)

Ο Άρης πέτυχε την έβδομη σερί νίκη του επεκτείνοντας το ρεκόρ του, επικρατώντας 3-0 της Καρμιώτισσας, αφού «ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα για τους γηπεδούχους, καθώς παρά την υπέρ τους κατοχή της μπάλας 60-40, οι φιλοξενούμενοι κινήθηκαν πιο απειλητικά.

Η Καρμιώτισσα είχε τις καλύτερες φάσεις, με τον Κατσαντώνη να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 19′ σε τετ α τετ με τον Άλβες. Ακολούθησε το δοκάρι του Τσουκαλά στο 24′.

Στην επανέναρξη η ομάδα του Σπιλέφσκι ξύπνησε... θυμήθηκε τον καλό της εαυτό και με τρια γκολ σκόρπισε την Καρμιώτισσα με 3-0.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Σανέ (39′ Καζού), Γιαγκό, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Νίκολιτς (46′ Γκομίς), Στρούσκι, Μπράουν (46′ Κοκόριν), Μοντνόρ, Μπένγκτσον, Σάβο (66′ Σόκε).

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Άντος, Γκραντινάρου, Μαλόνε (70′ Αγγελή), Πάβλοβετς, Κοβάσεβιτς, Νεοφύτου, Τσουκαλάς, Κατσαντώνης, Θεοδώρου, Ουεσλάτι (70′ Χαραλάμπους), Ρόσι

Σκόρερ: Σάβο 48′, Κακόριν 72′, Καζού 80′  / –

Κίτρινες: Γιαγκό (3), Μπράουν, Βανά Άλβες / Βιολάρης

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Αλφαμέγα

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

Α’ Βοηθός: Χαραλάμπους Γιώργος

Β’ Βοηθός: Τουμάζου Ανδρέας

4ος: Σολωμού Δημήτρης

VAR: Φραν Γιόβιτς (Κροατία)

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Φεβρουαρίου 2024 - 20:12

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.