Αποτελεσματικός Απόλλωνας έσπασε... το σερί του Μπεν Σιμόν (στιγμιότυπα)

Ήττα πισωγύρισμα της ΑΕΚ, μεγάλο διπλό - ελπίδας για τον Απόλλωνα.

Τη νίκη με 2-1 μέσα στην Λάρνακα πανηγύρισε ο Απόλλωνας. Τέλος στο σερί του Μπεν Σιμόν, πρώτη ήττα του Ισραηλινού μετά από 13 αγώνες στο πρωτάθλημα. Άνοιξε το σκορ ο Βαλμπουενά, ισοφάρισε ο Σολ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Ο Μπακένγκα με πλασέ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα της Λεμεσού.

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Σάντσες (46′ Ντιουνκού), Μιλίτσεβιτς (79′ Φαράζ), Ρομπέρζ, Γκαρσία, Λέντες, Τόνγκια (87′ Πονς), Ντίμερς, Λόπες (65′ Τρισκόφσκι), Γκιούρτσο (46′ Σάντος), Σολ.

Απόλλων (Πάμπλο Ματσίν): Λέουβενμπεργκ, Σάντος (86′ Άδωνη), Νταρίκουα, Χάμπος Κυριάκου (71′ Σπόλιαριτς), Μαλεκκίδης, Πέρετζ, Αρτεάν, Σαγκάλ (71′ Κρμέτσικ), Βαλμπουενά (86′ Ποντικός), Μάρκες, Μπακένγκα (63′ Φιλώτης).

Σκόρερ: Σολ 30′ / Βαλμπουενά 2′, Μπακένγκα 40′

Κίτρινες: Λέντες, Ντίμερς / Μάρκες (3), Σαγκάλ (3)

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΑΕΚ Αρένα

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

4ος: Χριστοφόρου Μάριος

VAR: Γκερσίν Νταβίντε (Ιταλία)

AVAR: Χριστοδούλου Μαρία

Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Φεβρουαρίου 2024 - 21:15

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.