"Τρένο" χωρίς "φρένο" η ΑΕΚ κέρδισε με ανατροπή την Ομόνοια (στιγμιότυπα)

Οι Λαρνακείς πέτυχαν την 10η νίκη τους σε 12 αγώνες.

Η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε της Ομόνοιας 2-1 με ανατροπή στο ντέρμπι που έγινε στην «Αρένα», για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έστειλε ηχηρό μήνυμα για τις δυνατότητές της.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με γκολ από τα… αποδυτήρια του Φράνσον στο 3′, όμως οι κιτρινοπράσινοι έφεραν τούμπα το ματς με τέρματα των Λέντες (45’+7) και Σολ (70′). Η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία. Έφθασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες, παραμένει αήττητη για 12 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ενώ μετρά οκτώ νίκες στα τελευταία εννέα παιχνίδια της.

Απογοήτευση επικρατεί στην Ομόνοια για τη δεύτερη σερί ήττα. Οι πολλές απουσίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνκού, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Λέντες, Πονς (68′ Γκιούρτσο), Τόνγκια (84′ Τόμοβιτς), Φαράζ (68′ Γκάμα, 74′ Μάμας), Ντίμερς, Σολ (84′ Λόπες).

Ομόνοια (Τσέτιλ Ρέιχνταλ): Φαμπιάνο, Μάθιους, Μίλετιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Φράνσον, Σίμιτς (32’΄Κακουλλής), Λέτσγιακς (81′ Αμού), Στεπίνσκι (67′ Μπάκιτς).

Σκόρερ: Λέντες 45’+7, Σολ 70′ / Φράνσον 3′

Κίτρινες: Τόνγκια / Μίλετιτς, Κούσουλος

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΑΕΚ Αρένα

Διαιτητής: Γιάκομπ Σούνμπεργκ (Δανία)

Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Τεχράνυ Ανδρέας

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Φεβρουαρίου 2024 - 07:53

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.