Σπουδαία νίκη για την Ομόνοια, ‘γλυκοκοιτάζει’ πρόκριση στους ‘16’ του CEV Cup Ανδρών

Η πετοσφαιρική Ομόνοια ήταν συνεπής στο νέο ευρωπαϊκό της ραντεβού. Επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Ράτνικ Μπιλελίνα από τη Βοσνία, σε αγώνα που διεξήχθη στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» για τη φάση των «32» του CEV Cup. Τα σετ : (25-23, 25-22, 25-16)

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ το βράδυ της Τρίτης στην Αίθουσα ‘ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’ με 3-0 σετ επί της Βοσνιακής OK RADNIK BIJELJINA σε 81΄και πάει την ερχόμενη Τρίτη στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη για να σφραγίσει την πρόκριση στους ‘16’ του CEV Cup Ανδρών.

Οι ‘πράσινοι’ πέτυχαν την πρώτη τους νίκη φέτος κάνοντας καλή εμφάνιση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πολύ καλά στο πρώτο σετ και με πολύ καλό τον αρχηγό Άγγελο Αλεξίου προηγήθηκε 06-02. Οι Βόσνιοι σταδιακά ανέβηκαν, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε λύσεις από τους Lopes και Dos Reis Pires κλείνοντας το σετ με 25 -23 σε 28΄.

Παρόμοια πλοκή είχε και το δεύτερο σετ με την ομάδα του Σάββα Σάββα να προηγείται 22-17.  Η OK RADNIK BIJELJINA βρήκε τον τρόπο και μείωσε σε 22-21, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε με 25-22 σε 25’ και προηγήθηκε με 2-0.

Στο τρίτο σετ οι ‘πράσινοι’ ήτσν καλύτεροι, κατάφεραν να εξασφαλίσουν διαφορά 20-15 για να επιβληθούν 25-16 σε 25’ και να πάρουν τη νίκη με 3-0 σετ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. ΣΑΒΒΑ): Antipkin, Lopes, Dos Reis Pires, Dvoranen, Αλεξίου, Αντωνιάδης – Λίμπερο; Πάπας - Αλλαγές:: Παπαδημητρίου.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Οκτωβρίου 2024 - 10:06

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.