Πάλεψε πολύ αλλά έχασε στις λεπτομέρειες η Ανόρθωση από την Λέβιτσε, με 83-72

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η Ανόρθωση, ηττήθηκε με 83-72 από την Πατριότι Λέβιτσε Σλοβακίας στο «Κίτιον», στην πρεμιέρα των ομίλων του FIBA Europe Cup.

Οι νταμπλούχοι Σλοβακίας, με πιο καθαρό μυαλό στο τελευταίο πεντάλεπτο, έφθασαν στη νίκη. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ για 35’. Εντέλει, στα τελευταία δύο λεπτά οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν στο +6 (76-70), η Ανόρθωση δεν μπόρεσε να ακολουθήσει και το ματς έγειρε στην πλευρά της Πατριότι Λέβιτσε. Στο τέλος, μάλιστα, η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 11 πόντους. Ο Γούιλιαμς με 18 πόντους, ο κορυφαίος για την ομάδα του Τόνι Κων/δη.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 38-38, 56-56, 72-83

Ανόρθωση (Αντώνης Κωνσταντινίδης): Gordon 7, Ελευθερίου 4, Garrett 6, Smith 17 (3), Williams 18 (3), Μαραγκός 10, Χειμώνας 5, Ιερωνυμίδης 5

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Οκτωβρίου 2024 - 10:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.