Τέλος ο Όρι Γκούντμαν από την ΕΝΠ

Παρελθόν από τον πάγκο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, αποτελεί από το βράδυ της Δευτέρας (8/10) ο Όρι Γκούντμαν.

Στους έξι αγώνες που έδωσαν οι βυσσινί στο πρωτάθλημα πέτυχαν μόνο μία νίκη, στη 2η αγωνιστική με 1-0 επί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου και δέχθηκαν πέντε ήττες από τις οποίες οι τέσσερις διαδοχικές (από ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια Αραδίππου, Απόλλωνα και Πάφο).

Η λιτή ανακοίνωση της ΕΝΠ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Π. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Ori Gutman. Ευχαριστούμε τον κ. Gutman για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε καλό στην καριέρα του.»

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Οκτωβρίου 2024 - 07:56

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.