Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για την μπασκετική Ανόρθωση

Πανέτοιμη η Ανόρθωση για μία ιστορική βραδιά, η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο μπάσκετ. Απόψε στις 20:00 φιλοξενεί στο «Κιτιον» τη Λέβιτσε Πατριότι Σλοβακίας για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου του ΦΙΜΠΑ Γιούροπ Καπ ανδρών.

Θα χρειαστεί να κάνει το τέλειο παιχνίδι, όπως υπογράμμισε ο προπονητής της Τόνι Κωνσταντινίδης μιλώντας στον Sport fm 95,0. «Χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά, καθώς αρχίσαμε νωρίς την προετοιμασία λόγω των προκριματικών με τη Στάρλαϊτς Μάλτας και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης», δήλωσε αρχικά. Ο ευρωπαϊκός όμιλος προσφέρει την ευκαιρία για να αποκομίσει η ομάδα σημαντικές εμπειρίες και μόνο κέρδος μπορεί να έχει σε αγωνιστικό επίπεδο, εκτιμά ο έμπειρος προπονητής.

Στον όμιλο συμμετέχουν επίσης, η τουρκική Μπούρσασπορ και η ισπανική Σαραγόσα.

Σε ότι αφορά στις εντός συνόρων υποχρεώσεις, στόχος δεν μπορεί παρά να είναι η κατάκτηση τίτλων, ανέφερε και συμπλήρωσε ότι και φέτος θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Οκτωβρίου 2024 - 13:16

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.