Η Νότιγχαμ Φόρεστ σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Τσέλσι

Μετά από πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, η Τσέλσι «σκόνταψε» απέναντι στην εξαιρετικά στημένη Νότιγχαμ Φόρεστ, που απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Premier League. 

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League δεν κατάφερε να πιάσει επίπεδα απόδοσης ανάλογα με τα προηγούμενα παιχνίδια, κυρίως γιατί οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να εξουδετερώσουν σε μεγάλο βαθμό τον «κινητήριο μοχλό» των Λονδρέζων, Κόουλ Πάλμερ. 

Μάλιστα, η Φόρεστ προηγήθηκε στο 49΄ με τον Γουντ, για να ισοφαρίσει οκτώ λεπτά αργότερα ο Μαντουέκε. Η Νότιγχαμ έμεινε με δέκα παίκτες στο 78΄, λόγω αποβολής του Γουόρντ-Πράουζ, αλλά άντεξε στην πίεση των «μπλε» και έφυγε από το Λονδίνο με έναν πολύτιμο βαθμό.

Ο Εντσο Μαρέσκα παρέταξε τους Σάντσεθ, Κουκουρέγια, Κόλγουιλ (90+3΄ Ανταραμπιόγιο), Γκούστο, Φοφανά, Φερνάντες (81΄ Φέλιξ), Πάλμερ, Καϊσέδο, Μαντουέκε (90΄ Νέτο), Τζάκσον (81΄ Νκουνκού), Σάντσο (90΄ Μούντρικ)

Η Τσέλσι παραμένει ισόβαθμη στην τέταρτη θέση με την Αστον Βίλα, η οποία ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Βίλα Παρκ». Η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ παρουσιάστηκε σχετικά βελτιωμένη -αμυντικά τουλάχιστον- σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της, αλλά ούτε αυτή τη φορά κατόρθωσε να νικήσει, καθώς μέσα σε όλα στάθηκε και άτυχη στη φάση του 68ου λεπτού, όταν το απευθείας φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Οκτωβρίου 2024 - 18:33

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.