Η Λάτσιο «έσπασε» με ανατροπή το αήττητο της Έμπολι

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, από γκολ του Εσπόζιτο, η Λάτσιο επικράτησε 2-1 της Έμπολι στο «Ολίμπικο», την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα της στη φετινή Serie A και έπιασε τις Γιουβέντους και Ουντινέζε στην τρίτη θέση της κατάταξης (προσωρινά τουλάχιστον).

Ο Τζακάνι ισοφάρισε για τους «λατσιάλι» στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και ο Πέδρο πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 84΄, ενώ ενδιάμεσα (51΄) οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι με τον Καστεγιάνος. Ο Χρήστος Μανδάς έμεινε στον πάγκο της Λάτσιο, αφού προτιμήθηκε κάτω από τα δοκάρια ο Προβεντέλ.

Στο «Ρενάτο Νταλ΄Αρα», η Μπολόνια δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε την Πάρμα, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 52΄, λόγω αποβολής του Κουλιμπαλί. Οι «ροσομπλού» έμειναν στο 0-0, για την 5η ισοπαλία τους σε επτά ματς, και παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε στο 78΄ από τον Μιράντα.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Οκτωβρίου 2024 - 18:34

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.