Η Καρμιώτισσα παρουσίασε τον νέο της προπονητή, Μάουρο Καμορανέζι

Η διοίκηση της Καρμιώτισσας παρουσίασε σήμερα τον νέο τεχνικό της ομάδας, τον Ιταλό θρύλο του ποδοσφαίρου, Μάουρο Καμορανέζι.

Αναλυτικά η παρουσίαση:

Σταύρος Δημοσθενούς: «Τιμή μας που ο Σωφρόνης Αυγουστή πήγε στην Εθνική ομάδα. Θέλαμε να φέρουμε ένα προπονητή που θα δώσει ώθηση στην ομάδα και θα ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές. Είναι ο πρώτος προπονητής που έρχεται στην Κύπρο και έχει κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο".

Μάουρο Καμορανέζι, προπονητής Καρμιώτισσας: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, ακόμη και το περασμένο καλοκαίρι. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Σίμο που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα και έκανα την πρώτη προπόνηση. Θα δείτε στην συνέχεια την ομάδα, όταν θα περάσω αυτά που θέλω Όταν ήμουν παίκτης, ήμουν παίκτης, τελείωσε. Προσπαθώ να το απολαμβάνω καθημερινά. Ελπίζω να πετύχω όσα πέτυχα και σαν ποδοσφαιριστής. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πιο αναβαθμισμένο από την Μάλτα. Η Καρμιώτισσα είναι καλή ομάδα και θέλω να την αναβαθμίσω. Βρήκα ανθρώπους που θα με στηρίξουν στην Κύπρο».

Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα:

«Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα, θα προσπαθήσουμε εμείς με την απόδοση μας να ανταπεξέλθουμε».

Σταύρος Δημοσθένου για το Κυπριακό ποδόσφαιρο:

«Είναι θέμα που μας απασχολεί όλους είναι η διαιτησία. Ανθρώπινα λάθη γίνονται, αλλά πολλά παιχνίδια κρίνονται από αυτά. Κάποιοι διαιτητές δεν είναι έτοιμη για την Α' Κατηγορία. Έγιναν εισηγήσεις, αλλά το θέμα είναι της ΚΟΠ. Δεν είναι όλοι Κύπριοι διαιτητές το ίδιο, υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι έτοιμοι».

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Οκτωβρίου 2024 - 15:55

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.