Χιμένεθ: "Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσει ο ΑΠΟΕΛ να γράφει ιστορία στην Ευρώπη"

Την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (24/10, 19:45) με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα Βοσνίας στο ΓΣΠ ολοκληρώνει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ. Στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο τους οι πρωταθλητές Κύπρου θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο Κονφερενς λιγκ.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσει ο ΑΠΟΕΛ να γράφει ιστορία στην Ευρώπη. Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να δώσουμε ικανοποίηση στους οπαδούς μας, ξέρουμε τι σημαίνει για το κλαμπ να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Κάθε ευρωπαϊκός αγώνας είναι δύσκολος, κάθε αντίπαλος σε αυτό το επίπεδο έχει δυνατότητες. Η επιθυμία να πάρουμε τη νίκη είναι πολύ μεγάλη. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι νικηφόρο μπορεί και όχι, αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η στάση των παικτών, η επιθυμία να κερδίσουν», τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ενώ σχολιάζοντας τη ψυχολογίας της ομάδας τόνισε:

«Η καλύτερη ψυχολογία και το καλύτερο φάρμακο είναι η νίκη. Προτιμώ να κερδίζω πέντε ματς με 1-0 παρά ένα ματς με 5-0. Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι ότι οι παίκτες άξιζαν τη νίκη και την κατέκτησαν. Αυτό που κρατώ από αυτά τα παιχνίδια, είναι ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν. Δεν είμαι εγώ προπονητής του στυλ που θέλω να παίζω με 11 παίκτες, δεν έχει σημασία μόνο αυτοί που αρχίζουν τον αγώνα, αλλά και αυτοί που τον τελειώνουν».

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ματέο Σούσιτς τόνισε: «Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε καλό παιχνίδι, είμαστε σε καλή διάθεση. Έχουμε νέο προπονητή. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Μπόρατς. Είδαμε ότι είναι καλή στην άμυνα, πρέπει να μπούμε με αφοσίωση για να κερδίσουμε και να χαρίσουμε τη νίκη στους οπαδούς μας».

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Οκτωβρίου 2024 - 17:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.