Τρίτη στροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ με επανάληψη τελικού!

Η League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης επιστρέφει με την 3η αγωνιστική κι από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η επανάληψη του περσινού τελικού ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μετά από πέντε μήνες ανταμώνουν ξανά στη Μαδρίτη, με τη «βασίλισσα» να έχει ξεκινήσει με μια νίκη και μια ήττα στον ενιαίο όμιλο, ενώ η ομάδα της Βεστφαλίας είναι μια από τις εφτά που έχουν κάνει το «2 στα 2».

Για τους μερένχες, η ήττα από τη Λιλ,  ήταν η πρώτη μετά από ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 36 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Ντόρτμουντ προέρχεται από μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες της στον θεσμό με 7-1 επί της Σέλτικ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει επίσης, τους αγώνες Άρσεναλ – Σαχτάρ Ντόνετσκ, Γιουβέντους – Στουτγκάρδη και Παρί Σεν Ζερμέν – PSV Αϊντχόφεν, Στουρμ Γκρατς - Σπόρτινγκ, Τζιρόνα - Σλόβαν και Μονακό - Ερυθρός Αστέρας.

Ενδιαφέρον επίσης συγκεντρώνει η αναμέτρηση της Μίλαν επί της Κλαμπ Μπρουζ του φορμαρισμένου Χρήστου Τζόλη, όπως και η συγκρουση δύο ομάδων που είχαν χρόνια να δηλώσουν παρών στην κορυφαία διοργάνωση των Αστον Βίλα και Μπολόνια.

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Οκτωβρίου 2024 - 12:34

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.