Νικητής ο Λεκλέρ, το 1-2 η Ferrari στο Όστιν

Ο Σαρλ Λεκλέρ αναδείχτηκε νικητής στον 19ο αγώνα της χρονιάς στο φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα, στο Όστιν των ΗΠΑ, με τη Ferrari να κάνει το 1-2, αφού ο Κάρλος Σάινθ πέρασε δεύτερος την καρό σημαία.

Στην 3η θέση συμβιβάστηκε ο Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), αφού αν και τον προσπέρασε ο Λάντο Νόρις με McLaren τέσσερις γύρους πριν τη γραμμή του φίνις, ο Άγγλος τιμωρήθηκε με ποινή 5 βαθμών, για την προσπέρασή του, η οποία θεωρήθηκε από τους αγωνοδίκες πως έγινε εκτός των ορίων της πίστας. Ως εκ τούτου, ο Νόρις έπεσε στην 4η θέση. 

Την εξάδα έκλεισαν οι Όσκαρ Πιάστρι και Τζορτζ Ράσελ, καθώς ο Άγγλος της Mercedes έκανε μια εντυπωσιακή αντεπίθεση έχοντας εκκινήσει τον αγώνα από τα πιτς, λόγω του χθεσινού του ατυχήματος. 

Ο Λιούις Χάμιλτον εγκατέλειψε, έπειτα από έξοδό του νωρίς στο σημείο που είχε ο Ράσελ το ατύχημά του στις κατατακτήριες.

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Οκτωβρίου 2024 - 09:07

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.