H Άντρη Ελευθερίου ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της

Την απόφαση της να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα της ανακοίνωσε σήμερα η Άντρη Ελευθερίου.

"Είμαι περήφανη γιατί έχω δώσει τον καλύτερο μου ευατό σε κάθε αγώνα ξεχωριστά όλα αυτά τα χρόνια. Θέλει κότσια και ψυχική δύναμη ο πρωταθλητισμός και πιστεύω ότι τα είχα" ανέφερε στην ανάρτηση της η Κύπρια ολυμπιονίκης.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

«Άντρη, η Κύπρος σ’ ευχαριστεί!

🇨🇾 Η Άντρη Ελευθερίου ανακοίνωσε το τέλος της σπουδαίας αθλητικής καριέρας της, μιας καριέρας γεμάτης επιτυχίες και λαμπρές στιγμές. Η κορυφαία σκοπεύτριά μας ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση μετά από μία μακρά και απόλυτα επιτυχημένη διαδρομή.

🔝 Τα μετάλλια και οι μεγάλες διακρίσεις στις διεθνείς διοργανώσεις μαρτυρούν την τεράστια πορεία που κατέγραψε η Ολυμπιονίκης μας, η οποία είχε την έμπρακτη και αμέριστη στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, καθώς βρισκόταν ανελλιπώς στους κορυφαίους Σχεδιασμούς του ΚΟΑ, ενώ έχει ενταχθεί και στο Σχέδιο Επαγγελματικής Αποκατάστασης.

✅ Κορυφαία στιγμή της καριέρας της Άντρης Ελευθερίου ασφαλώς η 7η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο (2008) και στο Τόκιο (2021), ενώ είχε αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016). Επίσης, στο Τόκιο η Ολυμπιονίκης μας ήταν σημαιοφόρος της κυπριακής αποστολής στην τελετή έναρξης. 👏👏👏

Άντρη, η Κύπρος σ’ ευχαριστεί για τις μεγάλες στιγμές που μας έχεις προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια! Καλή συνέχεια στην προπονητική καριέρα που ξεκινά! 🙏🙏🙏

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Οκτωβρίου 2024 - 13:42

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.