Drift Kings: Νικητής και πρωταθλητής ο Λιθουανός Gediminas Levickas

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή, ο διεθνής αγώνας πλαγιολίσθησης ο οποίος ήταν και ο τελικός του πρωταθλήματος Drift Kings.

Εντυπωσιακός για άλλη μια χρονιά ο τελικός του πανευρωπαικού πρωταθλήματος Drift Kings με την συμμετοχή οδηγών από το εξωτερικό ενώ οι θεατές έδωσαν μαζικά το παρών τους στην πίστα Άχνα Σπιτγουει.

Νικητής ήταν ο Λιθουανός Gediminas Levickas ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Σίμο Τίκκι. Ο Levickas στέφθηκε ταυτόχρονα πρωταθλητής, από την διαδικασία των μονών περασμάτων το Σάββατο αφού ήρθε στην Κύπρο με μια μεγάλη διαφορά στην βαθμολογία. Αυτό ήταν και το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του Λιθουανού

Την τρίτη θέση στον αγώνα κατέκτησε ο Νικόλας Πατάκ ο οποίος έχασε στα ημιτελικά από τον Σίμο Τίκκι.

Το πρωταθλητή ευρώπης Gediminas Levickas ακολούθησαν στην βαθμολογίας του ντρίφτ κινγκ

Ακολούθησαν στην δευτερη θέση ο επίσης Λιυουανός Donatas Mac-preiksas και στην τρίτη ο συμπατριώτης μας Γιώργος Χριστοφόρου.

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Οκτωβρίου 2024 - 21:23

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.