O Σολ κρατούσε το κλειδί της νίκης

Την τρίτη διαδοχική νίκη και πρώτη εντός έδρας στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ επικράτησε 1-0 της Ανόρθωσης στην Αρένα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και συνέχισε την εξαιρετική παράδοση που δημιούργησε σε βάρος της ομάδας της Αμμοχώστου. Η «Μεγάλη Κυρία» παραμένει χωρίς νίκη απέναντι στην ΑΕΚ για 14 ματς, ενώ αγνοεί το «διπλό» στην Αρένα μετά τον Νοέμβρη του 2019.

To κλειδί για την τέταρτη νίκη της ΑΕΚ που συνεχίζει την αντεπίθεσή της καθοδηγούμενη από τον Χένινγκ Μπεργκ κρατούσε ο Φραν Σολ. Ο Ισπανός φορ στο 13’ του αγώνα έσπασε το ρόδι, σκόραρε για πρώτη φορά φέτος και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Στην 3η θέση με 13 βαθμούς (όσους έχουν ΑΠΟΕΛ και Απόλλων) ανέβηκε η ΑΕΚ, ενώ η Ανόρθωση υστέρησε και μετά το σερί τριών αγώνων χωρίς αποτυχία, δέχθηκε τρίτη φετινή ήττα και μοιραία έμεινε στη 10η θέση με 8 βαθμούς.

ΑΕΚ (Χένινγκ Μπεργκ): Αθανασιάδης, Εκπολό, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Πονς, Ροντεν, Γκάμα (86′ Τσακόν), Φαράζ, Αϊτόρ (88′ Σουάρεθ), Σολ (86′ Ανγκιέλσκι).

Ανόρθωση (Γιάννης Οκκάς): Ζίφκοβιτς, Κονσεϊσάο, Μλάντοβιτς (60′ Σ. Χαραλάμπους), Χρυσόπουλος, Tεϊσέρια, Κίκο, Αρτυματάς (84′ Σπόλιαριτς), Χρυσοστόμου (84′ Θεοδώρου), Κριχόβιακ (71′ Παρούτης), Ίλιεφ, Λόπες.

Σκόρερ: Σολ 13′ / –

Κίτρινες : Γκαρσία / Τεϊσέιρα, Αρτυματάς, Χρυσόπουλος

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΑΕΚ Αρένα

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Σωκράτους Κυριάκος

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτωβρίου 2024 - 21:05

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.