Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλωνας, 2-0 την Ομόνοια 29Μ

Ο Απόλλων, έχοντας διδαχθεί από το πρόσφατο στραβοπάτημά του απέναντι στην Καρμιώτισσα (ήττα 0-2), επανήλθε στον δρόμο των νικών.

Αυτή τη φορά, η ομάδα του Αντριάν Γκούλα, εμφανώς πιο συγκροτημένη και αποφασισμένη, πήρε τη νίκη επί της Ομόνοιας 29Μ με σκορ 2-0 στο… σιωπηλό λόγω απουσίας φιλάθλων Στάδιο «Αλφαμέγα».

Το αποτέλεσμα έφερε τον Απόλλωνα στους 13 βαθμούς, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε θέση να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να διατηρήσει τις υψηλές του φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γκούλα συνέχισε να επιβάλλει τον ρυθμό της και, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, στο 45+2′, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ντορεγκαράι, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο δραστήριος Λαμ έπειτα από αντικανονικό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή. Ο Απόλλων κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, με τις τελικές προσπάθειές του να φτάνουν τις επτά, έναντι καμίας της Ομόνοιας 29Μ.

Απόλλων (Αντριάν Γκούλα): Λέουβεμπεργκ, Σάντος, Βούρος, Λαμ, Μαλεκκίδης, Ντ’ Αλμέιδα (63′ Κολ), Μπουαγκάρντ (85′ Μπολί), Ζμέρχαλ (85΄Ντε Μάρκο), Βεϊσμπέκ, Σαγάλ (77′ Ντρόζντεκ), Ντορεγκαράι.

Ομόνοια 29Μ (Γιώργος Πετράκης): Μπρολ, Ντεσλάντες, Γκαρσία, Φιάκας, Γουίλερ (76′ Μπελά), Ενέμ (67′ Α. Φερνάντες), Ράμος (75΄Πικής), Χέιλεν, Φερνάντες, Κονομής (67′ Καρπ), Τρούγιτς (83′ Ποντικός).

Σκόρερ: Βεϊσμπέκ 27′ , Ντορεγκαράι 45+2′ (πέν.) / –

Κίτρινες: Κολ / Κονομής, Χέιλεν, Τρούγιτς (3η)

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αλφαμέγα»

Διαιτητής: Νικόλας Λιοτατής

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός: Χαραλάμπους Π. Γιώργος

4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτωβρίου 2024 - 21:07

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.