Νταμπράουσκας: "Στόχος να φτιάξουμε μια μαγική βραδιά για την Ομόνοια"

Πρεμιέρα στη league phase του Κόνφερενς Λιγκ για την Ομόνοια που υποδέχεται αύριο στις 19:45 την Βίκινγκουρ Ισλανδίας στο ΓΣΠ. Η προετοιμασία των πρασίνων θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος». Ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το αυριανό παιχνίδι.

«Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στη League Phase, είμαστε ενθουσιασμένοι και περιμένουμε τον αγώνα. Υποδεχόμαστε αύριο την ομάδα από την Ισλανδία και θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο στο γήπεδο να φτιάξουμε μια μαγική βραδιά για την Ομόνοια και όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο μας», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των "πρασίνων" για να συμπληρώσει ότι η ομάδα του θα δουλέψει σκληρα για να έχει καλή απόδοση στο γήπεδο.

«Είναι πάντα δύσκολο να κάνεις την αλλαγή από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτή είναι όμως η δουλεία μας, να δείχνουμε συνέπεια. Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε καλή απόδοση στο γήπεδο. Είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι για τον αυριανό αγώνα και όταν ολοκληρωθεί θα δούμε τον επόμενο».

Για τη μετεγγραφή του Γιόζιτς τόνισε ότι είναι μεγάλη και ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σχεδό έτοιμος να αγωνιστεί:

«Μεγάλη μετεγγραφή, ανεβάζει το επίπεδο γενικότερα στην Κύπρο. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το ότι δεν είχε ομάδα τους τελευταίους μήνες δεν σημαίνει πως δεν είναι έτοιμος. Προπονείται ατομικά, είναι άριστος επαγγελματίας και είναι σχεδόν έτοιμος για να αγωνιστεί. Ήρθε για να παίξει κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Θα έχει συνεισφορά σε γκολ και ασίστ. Μπορεί να παίξει ως εννιάρι, ως δεκάρι και στα άκρα. Για ένα ιδιοφυή παίκτη δεν έχει θέση που παίζει αλλά τι μπορεί να προσφέρει. Δεν τον υπολογίζω για μία και μόνο θέση».

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Οκτωβρίου 2024 - 17:12

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.