Το Παραλίμνι απέδρασε από το ΓΣΠ με 1-0 επί της Ομόνοιας

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, πέτυχε σπουδαίο διπλό στο ΓΣΠ χάρις σε γκολ του Τιέρνο Μπράρι στο 29’, στο ντεμπούτο του Αυστριακού προπονητή Νταμίρ Κάναντι.

Η Ομόνοια ήταν σαφώς ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η αστοχία των ποδοσφαιριστών της και οι επεμβάσεις του Αντεμπάγιο Αντεγέλε στοίχησαν στους «πράσινους», καθώς είδαν να ανοίγει στους επτά βαθμούς η διαφορά από την πρωτοπόρο Πάφο. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας είχε οκτώ επιτυχημένες επεμβάσεις, σε ισάριθμες προσπάθειες της Ομόνοιας προς την εστία του.

Ήταν η 2η διαδοχική ήττα για την Ομόνοια και 3η συνολικά στο πρωτάθλημα.

Το Παραλίμνι πέτυχε τη 2η του νίκη στη σεζόν και ενώ μεσολάβησαν τέσσερις σερί ήττες.

Την προσεχή Πέμπτη (24/10) η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει τη Χαρτς εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ, σε αγώνα που θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση του ΡΙΚ, ενώ τη Δευτέρα (28/10) θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα εκτός έδρας.

Η ΕΝΠ θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας το Σάββατο (26/10) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Οκτωβρίου 2024 - 21:01

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.