Με τεσσάρα η Πάφος επέκτεινε το αήττητό της και την παραμονή στην κορυφή

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Πάφος έκαμψε την αντίσταση της Καρμιώτισσας, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης». Σκόρερ για την ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ήταν οι Ντράγκομιρ (44’), Ζάιρο (47’), Τάνκοβιτς (49’) και Γκολντάρ (67’).

Πλέον, οι Παφίτες στρέφονται στο σημαντικό ματς κόντρα στην Χαϊντενχάιμ για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Στις αρχές του πρώτου μέρους, η Πάφος δεν μπορούσε να βρει φάσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Καρμιώτισσας. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 27’ για να καταγραφεί η πρώτη επικίνδυνη στιγμή, όταν ο Ζάζα έβγαλε μια πολύ επικίνδυνη μπαλιά για τον Ζάιρο, αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε για λίγο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα, μετά από την εξαιρετική μπαλιά του Τάνκοβιτς, ο Κορέια υποδέχθηκε την μπάλα και σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Ζάζα πήγε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ζάιρο δεν νίκησε τον Εμπασί σε τετ α τετ, ενώ μετά από λίγο ο Τάνκοβιτς από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο 44’, όταν ο Ζάζα απέφυγε τον Αντωνίου, σέντραρε με το αριστερό και ο Ντράγκομιρ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το τέλος του ημιχρόνου υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, με το διαιτητή να μοιράζει κίτρινες σε Κοβάσεβιτς και Κίνα.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Οκτωβρίου 2024 - 21:15

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.