7η αγωνιστική: Αρχή με τρία ματς και τρία μεγάλα φαβορί

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής σήμερα. Στις 6 η Ομόνοια Αραδίππου υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, και η Ομόνοια την ΕΝΠ, ενώ στις 7 η Πάφος αντιμετωπίζει την Καρμιώτισσα.

Αύριο, στις 16:30 ο Εθνικός φιλοξενεί τον Άρη και στις 7 ο Απόλλωνας την Ομόνοια 29ης Μαΐου και η ΑΕΚ την Ανόρθωση στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΛ. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ραδιοφωνικά από το τέταρτο πρόγραμμα στους 88.2.

Το ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει στη Λάρνακα και με την στήριξη πολλών φίλων του θα επιδιώξει να φύγει νικητής από το Αντώνης Παπαδόπουλος απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ το ΑΠΟΕΛ θέλει να γυρίσει σελίδα και να πανηγυρίσει τη νίκη που θα τον βοηθήσει και στο ψυχολογικό κομμάτι. Εκτός είναι ο Σαρφό και κατά πάσα πιθανότητα και ο Δώνης. Στην ομάδα της Αραδίππου δεν υπολογίζονται οι Κουτσακος, Βρόντης και Αντωνίου μιας και είναι δανεικοί από το ΑΠΟΕΛ και υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Μονόδρομος είναι η νίκη για την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ απέναντι στην ΕΝΠ με τον Νταμπράουσκας να υπολογίζει ξανά στον Στεπίνσκι και γενικά οι πράσινοι να μην έχουν κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα. Στην ΕΝΠ ντεμπούτο θα κάνει στον πάγκο της ομάδας ο Νταμίρ Κάναντι ο οποίος έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Μεντί, Σαμ, Γκοτλιέπ, Χούνγκενχουντ, Μόρτεϊ και Φλίτερ.

Με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Πάφος υποδέχεται την Καρμιώτισσα. Η ομάδα του Καρσέδο θέλει τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους έτσι ώστε να πάει και στο ευρωπαϊκό ματς με την Χάιντενχαϊμ την ερχόμενη Πέμπτη με τα καλύτερα δυνατά δεδομένα. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα, αντίθετα με την Καρμιώτισσα που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Στογιάνοβιτς, Γιούση και Ντούμπια.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Οκτωβρίου 2024 - 09:35

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.