Ευρωπαία και σούπερ η Ολυμπιάδα διέλυσε την Hapoel Kfar Saba

Μεγαλειώδης πρόκριση για την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ στη φάση των 16 finals του CEV Challenge Cup. Η ομάδα που χτίστηκε για την ευρωπαϊκή διάκριση ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και το βράδυ της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου 2024 επικράτησε στο ‘ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’ της Hapoel Kfar Saba με 3-0 σετ και οδήγησε την πρόκριση στο χρυσό σετ κερδίζοντας την Ισραηλινή ομάδα με 15-05 εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Η ήττα της Τετάρτης με 3-1 αποδείχθηκε κακή ανάμνηση και τίποτε άλλο.

Το συγκρότημα του Milan Lubicic δούλεψε άψογα αφού όλες οι παίκτριες του ήταν υπέροχες και κατάφεραν να προκριθούν.Στα δυο πρώτα σετ οι νταμπλούχες της περσινής περιόδου έπαιξαν φανταστικό βόλεί κερδίζοντας με 13-25 και 15-25 γράφοντας το 0-2 σετ. Στο τρίτο σετ με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Lubicic διαχειρίστηκε άψογα το σετ και κέρδισε 16-25 κερδίζοντας τον αγώνα με 0-3 σετ.

Στο χρυσό σετ που έκρινε την πρόκριση η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ισραηλινή ομάδα αφού κέρδισε 05-15 και κλείδωσε την πρόκριση.

Από το συγκρότημα του Lubicic διακρίθηκαν όλες με τις Perez, Drodz,Nogueras να κάνουν τη διαφορά.

Ο Milan Lubicic χρησιμοποίησε τις: Ηudima, Noqueras, Perez, Okaro, Diouf, Drodz - Λίμπερο 1: Kούτα, Λίμπερο 2: Χριστοφόρου - Αλλαγές: Zεμπύλα.

 Στην επόμενη φάση η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ θα αντιμετωπίσει τη βελγική Carleroi Volley.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Οκτωβρίου 2024 - 08:55

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.