"Το Σάββατο στο ΓΣΠ ο νέος προπονητής της Ομόνοιας", άρχισαν οι συνεντεύξεις με τους προπονητές της s.list

Θέμα ωρών η ανακοίνωση του νέου αφεντικού στο "Η. Πούλλος"

Στην εκπομπή Total Green τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου ο οποίος τοποθετήθηκε για την αποδέσμευση του Σωφρόνη Αυγουστή.

Η επίσημη Ομόνοια δια στόματος του Αντρέα Δημητρίου ενημέρωσε πως το τριφύλλι θα έχει νέο προπονητή στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Δόξα. Αυτός θα βρίσκεται είτε στην κερκίδα είτε ακόμη και στον πάγκο των πρασίνων.

Αναλυτικά:

«Ήταν μία δύσκολη μέρα η σημερινή, δεν είναι ευχάριστο όταν λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις. Αυτός είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου, απόφαση που λήφθηκε σήμερα σε μία προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας. Οι ευθύνες δεν βαραίνουν έναν άτομο, όταν είσαι ομάδα οι ευθύνες είναι συλλογικές. Αξιολογήθηκαν όλα τα δεδομένα και λήφθηκε αυτή η απόφαση για ν’ ανακάμψει η ομάδα το συντομότερο δυνατό. Τον ευχαριστούμε δημόσια, τα έδωσε όλα για την Ομόνοια, κατέκτησε το κύπελλο, είναι ο 3ος Κύπριος προπονητής που το καταφέρνει αυτό με την Ομόνοια. Δούλεψε σκληρά και από εκεί και πέρα πάμε στην επόμενη μέρα με στόχο το καλύτερο δυνατό. Θα μείνει για πάντα στις καρδιές των Ομονοιατών, το κέρδισε αυτό».

«Από αύριο αναλαμβάνει την προπόνηση ο Μάριος Νικολάου και το Σάββατο κόντρα στη Δόξα, είτε στον πάγκο είτε στην κερκίδα θα είναι ο νέος προπονητής, ο οποίος θα φέρει και το δικό του τεχνικό τιμ. Το προφίλ του νέου προπονητή είναι αρχικά να είναι πάνω στο μοντέλο που λειτουργεί η Ομόνοια. Πρώτα και κύρια να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τίτλους και κατά δεύτερο να είναι μια ομάδα που θα προοδεύει με άριστη σχέση με την ακαδημία ποδοσφαίρου».

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Ιανουαρίου 2024 - 10:19

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.