"Πράσινη" η κορυφή της Σούπερ Λιγκ, έριξε στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ ο 'Αρης, " άλωσε" το Φάληρο η ΑΕΚ

Ο ΠΑΟ επέστρεψε στην κορυφή, η ΑΕΚ έπιασε τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον ‘Αρη, στο -8 ο Ολυμπιακός που πνέει τα μένεα κατά της διαιτησίας. Αυτός είναι ο απόηχος της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι πράσινοι έκαναν το 2χ2 με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο τους, επικρατώντας πολύ δύσκολα του εξαιρετικού Παναιτωλικού, με λυτρωτή το Σπόραρ. Λίγη ώρα αργότερα το τριφύλλι έπαιρνε το δώρο από τον Άρη, ο οποίος κατάφερε να υποχρεώσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του ήττα μετά τις 30 Οκτωβρίου (2-0 από την ΑΕΚ). Με την ήττα του αυτή η ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην 3η θέση, καθώς η ΑΕΚ κέρδισε στο ντέρμπι του Φαλήρου με 2-1 τον Ολυμπιακό που φωνάζει για τη διαιτησία του Σλοβάκου Μπόρις Μαρέφκα και τα όσα (δεν) είδε ο συμπατριώτης του διαιτητής VAR Μίκελ Κρίστιαν. ‘Ητοι το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα και ο μη καταλογισμός πέναλτι σε ανατροπή του Κάλενς στο Ναβάρο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Βόλος – Ατρόμητος 1-2

Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-1

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-1 ( δις Σπόραρ, το γκολ της ομάδας του Αγρινίου στις καθυστερήσεις ο Σενγκέλια)

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-1

Αρης – ΠΑΟΚ 2-0 (Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-1 ( Λιβάι, Τσούμπερ, Μασούρας)

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

ΟΦΗ – Λαμία (8μμ)

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιανουαρίου 2024 - 10:10

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.