Δόξα – Πάφος FC 1-0: Μετά τον Άρη, έριξε στο "καναβάτσο" και τους Παφίτες! (στιγμιότυπα)

Μεγάλη νίκη για την Δόξα στο "Γλαύκος Κληρίδης" απέναντι στην Πάφος FC κερδίζοντας την Πάφο FC με 1-0.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς έκανε άλλη μια μια έκπληξη, υποτάσσοντας αυτή την φορά την Πάφο η οποία φάνικε ανήμπορη να αντιδράσει.

Στο 67′ με τον Βελκόφσκι σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Με μια γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Βούλγαρος πλάσαρε νικώντας τον Ίβουσιτς.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Τάντι, Πούριτς, Κυριάκου (80′ Προβυδάκης), Αντωνιάδης, Αλσέους, Βελκόφσκι, Ναμπί (85′ Τραϊτσέφσκι), Ασάντε, Τρούγιτς, Σαντίκ.

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ικόκο, Γκολντάρ, Κβίντα, Μπότσκαϊ, Ναμ (83′ Κανέ), Πελάζιο (25′ Πέπε), Βαλακάρι, Τάνκοβιτς, Τουμασί (46′ Μελούσο), Αμπντουσαλάμοφ (63′ Νταλίνια).

Σκόρερ: Βελκόφσκι 67′ / –

Κίτρινες: Αντωνιάδης, Βελκόφσκι, Τρούγιτς / Πέπε (3η), Μελούσο, Νταλίνια

Αποβολές: – / 41′ Δημητρίου

Στάδιο: «Κατωκοπιά Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης».

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος.

Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης.

Β’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος.

4ος: Τσαμπαλάς Ανδρέας.

VAR: Σολωμού Δημήτρης.

AVAR: Βασιλείου Αδάμος.

Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιανουαρίου 2024 - 22:51

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.