ΑΕΚ-ΑΕΖ 2-0: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Λάρνακας (στιγμιότυπα)

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στο "Αρένα" και κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΖ χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, αν και οι φιλοξενούμενοι το προσπάθησαν.

Η ΑΕΚ άνοιξε στο σκορ στο 32′ με τον Λόπες με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ντίμερς.

Η ΑΕΖ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 42′ μετά από δεύτερη κίτρινη στον Σαρφό για φάουλ στον Ντίμερς.

Στο 64′ έγινε το 2-0 για την ομάδα της Λάρνακας όταν ο Σολ σκόραρε με προβολή μετά από μπαλιά του Φαράζ.

Η Ταυτότητα του αγώνα:

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνκού (72′ Καπτούμ), Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Τόνγκια (56′ Γκιούρτσο), Λέντες, Πονς, Ντίμερς (72′ Σάντσες), Γκάμα (56′ Φαράζ), Λόπες (76′ Μάμας), Σολ.

ΑΕΖ (Λιάσος Λουκά): Μιλοσάβλεβιτς, Παστελλής, Γιαντάλ, Ε. Αντωνίου, Ντελμίρο, Ελευθερίου (58′ Κ. Αντωνίου), Ρέινολντς, Σαρφό, Σλόγκαρ (77′ Κάστρο), Χατζηβασίλης (46′ Βάλντι), Ντιγκινί (62′ Γιουσούφ).

Σκόρερ: Λόπες 32′, Σολ 64′ / –

Κίτρινες: Γκιούρτσο / Αντωνίου, Ντικγκινί

Αποβολές: – / Σαρφό (δεύτερη κίτρινη)

Στάδιο: ΑΕΚ Αρένα

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας

Α’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Β’ Βοηθός: Αναστασίου Στέφανος

4ος: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Μομψίλο Μάρκοβιτς (Κροατία)

AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας

Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιανουαρίου 2024 - 22:49

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.