Με ανατροπή στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, Μπόρνμουθ και Μπράιτον

Με αντεπίθεση στο β΄ μέρος η Μπόρνμουθ μετέτρεψε το εις βάρος της 0-2 από την ΚΠΡ σε 3-2, σε διάστημα 22 λεπτών (48΄-69΄) και προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. 

Και οι άλλες δύο ομάδες της Premier League που αγωνίζονταν την ίδια ώρα κατάφεραν να πάρουν τα «εισιτήρια» για τη συνέχεια του θεσμού. Πιο δύσκολα πέρασε η Μπράιτον, η οποία όπως και η Μπόρνμουθ χρειάστηκε την ανατροπή για να φτάσει στο 4-2 στην έδρα της Στόουκ (δύο γκολ ο Ζοάο Πέδρο), ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν είχε κανένα πρόβλημα στην έδρα της Τζίλιγχαμ (4-0), με τον Οσούλα να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Ιανουαρίου 2024 - 20:19

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.