ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση: "Γαλαζοκίτρινο" το ντέρμπι κορυφής με τον Τομανέ να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ

Σε ένα παιχνίδι με ένταση και πολλά νεύρα το ΑΠΟΕΛ πήρε τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση στο ντέρμπι του ΓΣΠ με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή, ανεβάζοντας τη διαφορά από την αντίπαλο του στους πέντε βαθμούς. Στους 42 βαθμούς οι "γαλαζοκίτρινοι", οι οποίοι πήραν τη σπουδαία νίκη χάρη στο γκολ του Τομανέ στο 89ο λεπτό. Πρώτο γκολ για τον Πορτογάλο στο φετινό πρωτάθλημα. Με δέκα αγωνιζόταν η Ανόρθωση από το 82ο λεπτό, όταν ο Τεχέρα είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο αγώνας είχε διακοπεί προσωρινά μετά το γκολ του ΑΠΟΕΛ, λόγω ρίψης αντικειμένων.

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς (81′ Ζέφτε), Κοσταντίνοφ, Σαρφό (46′ Δώνης), Βιγιαφάνιες (87′ Εφραίμ), Μαρκίνιος, Εντονγκαλά (81′ Τομανέ), Κβιλιτάια.

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέγο): Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Κορρέα, Κορέια, Τεχέρα, Τιουνέ, Φερέιρα (85′ Χρυσοστόμου), Γουαρίς (46′ Γκερέρο), Καστέλ, Γκασαμά (72′ Μουσόντα)

Σκόρερ: Τομανέ 89′ / –

Κίτρινες: Κβιλιτάια (3η) / Κορέια

Αποβολές: – / Τεχέρα (2η κίτρινη)

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Κρίστοφερσεν Μαντς

Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Όμηρος

Β’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

4ος: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Μανγκανιέλο Τζιαν Λούκα

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Ιανουαρίου 2024 - 19:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.