Τρόπαιο στη Γαλλία η Παρί - Μαζί συνεχίζουν στην κορυφή Ρεάλ και Τζιρόνα

Η Παρί κατέκτησε το Super Cup Γαλλίας

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στη Γαλλία κατέληξε στη συνήθη ύποπτο. Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το Super Cup, επικρατώντας με 2-0 της Τουλούζ. Ένα ημίχρονο χρειάστηκαν οι Παριζιάνοι για να κλειδώσουν τη νίκη, σκοράροντας στο 3ο λεπτό με Κάνινγκ Λι και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με Εμπαπέ.

Χέρι-χέρι συνεχίζουν στην κορυφή της Λα Λίγα Ρεάλ και Τζιρόνα. Το συγκρότημα του Μίτσελ αν και βρέθηκε να προηγείται με 3-1 κόντρα στην Ατλέτικο, ο Μοράτα με χατ-τρίκ σε 40 λεπτά οδήγησε τους ροχιμπλάνκος στην ισοφάριση. Αγώνας για γερά νεύρα με σορία αποκρούσεων από τον Γκατζανίγκα και τον Ιβάν Μαρτίν στο 90+1 να χαρίζει με το χρυσό του γκολ τη νίκη στους Τζιρονίστες.

Γκολ από ένα αμυντικό άντλησε η Ρεάλ στην επικράτησή της επί της Μαγιόρκα με 1-0. Ο Ρούντιγκερ νίκησε στον αέρα όλη την αντίπαλη άμυνα, υπογράφοντας το τρίποντο των μερένχες.

Στην Ιταλία στην 8άδα του Κόπα Ιτάλια προκρίθηκε η Ρόμα, έχοντας τον Πάουλο Ντιμπάλα σε μεγάλα κέφια. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι τζιαλορόσι στο πρώτο ημίχρονο, έφτασαν στην ανατροπή με τα τέρματα των Λουκάκου και Ντιμπάλα με πέναλτι.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιανουαρίου 2024 - 14:06

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.